Reviews

Wat anderen zeggen

Ik vond de begeleiding en de rust fijn die Angelique uitstraalde. Ook de doortastendheid. Ze ging niet mee in mijn angst voor verandering. Ik dacht dat verandering mij veel energie zou kosten terwijl het mij juist rust opgeleverd heeft.

Ik ben ook blij met het personeelslid, ik dacht eerst dat kunnen we allemaal zelf wel, maar ook daarin heeft Angelique laten zien dat je mag focussen op het aantrekken van personeel die dan omzet verhogend mag zijn.

Ik had meer ruimte waardoor er ook weer acquisitie kon zijn voor ons bedrijf.

Ingrid – Kampeerhoeve Bussloo

Mijn werk kan nogal chaotisch zijn. Ik had behoefte aan meer focus.

Het coachtraject was inspirerend en leerzaam. De samenwerking was erg prettig. Angelique heeft veel geduld en legt alles duidelijk uit.

Ik heb verschillende tools geleerd waardoor ik meer focus kan houden. Mijn mailbox is overzichtelijk en ik kan mijn projecten beter plannen.

Anne – ABZ Diervoeding

De training Slim omgaan met werkdruk is een training die in de praktijk goed te gebruiken is. Angelique gaf veel waardevolle tips, wat vlot toepasbaar is.

Ik heb deze training als zeer waardevol ervaren.

Mirjan Nieuwenhuis – Argentus

Door een grote verandering binnen het bedrijf was er veel onrust en chaos ontstaan.

De samenwerking tijdens het traject was heel persoonlijk en doelgericht.

We hebben geleerd hoe we met een duidelijke taakverdeling meer rust kunnen creëren en zo weet iedereen wat je van elkaar kan verwachten.

Nina – ABZ Diervoeding

Ik ben heel blij met de begeleiding die ik heb gehad en heb zelf het gevoel dat ik enorme stappen heb gezet in het structureren van mijn werkzaamheden.

Ook de planner helpt daarbij heel goed om alles te kunnen noteren en in de gaten te houden. Vooral ook als voorbereiding op en gedurende de drukke
werkdagen. Dat gaf mij een gevoel van controle in plaats van paniek.

Ik raad haar begeleiding zeker aan aan anderen.

Ilse

Ik had ging met mijn werkzaamheden van de hak op de tak waardoor het een grote chaos werd. Ik was op zoek naar meer overzicht.

Tijdens het coachtraject heb ik leren plannen en dingen op te schrijven en prioriteiten te stellen.

Ik heb het traject positief ervaren en het gaf structuur in een hectische tijd.

Ruben – ABZ Diervoeding