Hey, ik ben Angelique

Geboren en getogen in een klein dorp in Gelderland, Wilp-achterhoek. Ik kom uit een gezellig ondernemersgezin. Ondertussen woon ik al jaren met mijn eigen gezin in Twello.

Als kind was ik helemaal niet gestructureerd. Ik was eigenlijk zelfs een sloddervos. Na mijn middelbare school heb ik veel verschillende baantjes gehad om uit te zoeken waar ik nu echt blij van word. Ik kwam er al snel achter dat ik van afwisseling hield. Ik hou van cijfers en het internet, maar ik word er ook enorm blij van om andere mensen te helpen. Zo heb ik de stap gezet om als zelfstandige andere ondernemers te gaan ondersteunen. Hierdoor had ik de afwisseling die ik zocht en kon ik veel mensen helpen.

Over Angelique Vijge

Structureren kun je leren

Als virtueel assistent en webassistent had ik op een gegeven moment 7 verschillende e-mailboxen die ik moest bijhouden. Eén ding was wel noodzakelijk, ik moest het overzichtelijk houden zowel voor mezelf als voor mijn klanten. Hierdoor ben ik me gaan verdiepen in efficiënter werken, time management en structuur creëren. Ik heb veel geleerd en zo mijn eigen methode ontwikkeld.

Ik merkte al snel dat veel ondernemers die zoektocht hebben naar structuur en overzicht. Mijn ervaring en methode is een nieuwe ontwikkeling binnen mijn bedrijf waarin ik de uitvoerende rol heb omgezet naar een adviserende rol. In deze hectische tijden zijn er veel ondernemers die tegen een burn-out aan lopen. Ze worstelen met alle taken en verantwoordelijkheden van hun bedrijf. De wil om nog door te groeien is er vaak wel, maar waar haal je de tijd en energie vandaan.

Er valt veel winst te behalen zodra je efficiënter gaat werken.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk drukke zelfstandige ondernemers te helpen om structuur aan te brengen in hun dagelijks werk.
Structuur geeft rust en overzicht waardoor je weer de energie krijgt om nieuwe dingen op te pakken.

Echt waar “structureren kan je leren”. Als ik het kan, kan jij het ook.