Hey, ik ben Angelique

Geboren en getogen in een klein dorp in Gelderland, Wilp-achterhoek. Ik kom uit een gezellig ondernemersgezin. Ondertussen woon ik al jaren met mijn eigen gezin in Twello.

Als kind was ik helemaal niet gestructureerd. Ik was eigenlijk zelfs een sloddervos. Na mijn middelbare school heb ik veel verschillende baantjes gehad om uit te zoeken waar ik nu echt blij van word. Ik merkte al snel dat ik blij word van afwisseling en veel verschillende taken.

De geboorte van mijn oudste zoon (2002) zorgde ervoor dat ik gedwongen werd om structuur in mijn leven aan te brengen. Mijn chaotische manier van leven maakte hem een onrustig, waardoor hij veel huilde. Zodra ik onrust voelde, huilde hij, en als ik rustig was, was hij ook rustig. Ik moest met mezelf aan de slag. Hierdoor ben ik verschillende trajecten van persoonlijke ontwikkeling gaan volgen.

Structureren kun je leren

In mijn carrière ben ik op zoek gegaan naar een combinatie van de afwisseling waar ik blij van wordt en de structuur die mijn gezin nodig had. Zo heb ik de stap gezet om als zelfstandige andere ondernemers te gaan ondersteunen. 

Als virtueel assistent en webassistent had ik op een gegeven moment 7 verschillende e-mailboxen die ik moest bijhouden. Eén ding was noodzakelijk, ik moest het overzichtelijk houden, zowel voor mezelf als voor mijn klanten. Ik had structuur nodig in mijn werk. Ik ben me gaan verdiepen in efficiënter werken, time management en structuur creëren. Ik heb veel geleerd en zo mijn eigen methode ontwikkeld.

Ik merkte al snel dat veel ondernemers die zoektocht hebben naar structuur en overzicht. Mijn ervaring en methode is een nieuwe ontwikkeling binnen mijn bedrijf waarin ik de uitvoerende rol heb omgezet naar een adviserende rol. 

In deze hectische tijden zijn er veel ondernemers die tegen een burn-out aan lopen. Ze worstelen met alle taken en verantwoordelijkheden van hun bedrijf. De wil om nog door te groeien is er vaak wel, maar waar haal je de tijd en energie vandaan.

Er valt veel winst te behalen zodra je efficiënter gaat werken.

Het is mijn missie om enthousiaste en creatieve ondernemers te helpen rust te creëren in hun dagelijks werk. 

Dit doe je door duidelijke manier van werken aan te leren. Werken met een overzichtelijke structuur. Waardoor je weer energie krijgt om nieuwe dingen te pakken en kan groeien met jouw bedrijf. 

Echt waar “structureren kan je leren”. Als ik het kan, kan jij het ook.