Hey, ik ben Angelique

Geboren en getogen in een klein dorp in Gelderland, Wilp-achterhoek. Ik kom uit een gezellig ondernemersgezin. Ondertussen woon ik al jaren met mijn eigen gezin in Twello.

Als kind was ik helemaal niet gestructureerd. Ik was eigenlijk zelfs een sloddervos. Na mijn middelbare school heb ik veel verschillende baantjes gehad om uit te zoeken waar ik nu echt blij van word. Ik merkte al snel dat ik blij word van afwisseling en veel verschillende taken.

De afgelopen jaren heb ik, als virtueel assistent en webassistent, ondernemers veel taken uit handen genomen.

Als ondernemende chaoot die graag iedereen wil helpen was ik genoodzaakt om gestructureerd te gaan werken. Ik moest het overzichtelijk houden voor mezelf en mijn klanten.

Ondertussen heb ik de stap gezet om mijn uitvoerende werkzaamheden om te zetten naar adviserende werkzaamheden zodat ik nog meer ondernemers kan ondersteunen. Na het behalen van mijn diploma Professional Organizer heb ik me aangesloten bij de beroepsvereniging NBPO.

Structureren kun je leren

In deze hectische tijden zijn er veel ondernemers die tegen een burn-out aan lopen. Ze worstelen met alle taken en verantwoordelijkheden van hun bedrijf. De wil om nog door te groeien is er vaak wel, maar waar haal je de tijd en energie vandaan.

Hoe breng je structuur aan in alle leuke en minder leuke dingen van het ondernemen. Hoe kan je tijd maken voor jezelf en bij je gevoel blijven terwijl er zoveel praktische dingen gedaan moeten worden.

Het is mijn missie om enthousiaste en creatieve ondernemers te helpen rust te creëren in hun dagelijks werk. 

Ik help deze ondernemers met een systeem en workflow op te zetten zodat ze overzicht krijgen en rust ervaren. Structuur in je bedrijf is tijdwinst, tijd die je kan besteden aan persoonlijke groei en de groei van je bedrijf.

Echt waar “structureren kan je leren”. Als ik het kan, kan jij het ook.