Hey, ik ben Angelique

Geboren en getogen in een klein dorp in Gelderland, Wilp-achterhoek. Ik kom uit een gezellig ondernemersgezin. Ondertussen woon ik al jaren met mijn eigen gezin in Twello.

Als kind was ik helemaal niet gestructureerd. Ik was eigenlijk zelfs een sloddervos. Na mijn middelbare school heb ik veel verschillende baantjes gehad om uit te zoeken waar ik nu echt blij van word. Ik merkte al snel dat ik blij word van afwisseling en veel verschillende taken. Ik ben iemand van uitproberen en ontdekken wat voor mij werkt.

Vanuit mijn drive om andere mensen te helpen heb ik de afgelopen jaren als virtueel assistent en webassistent gewerkt. Ik heb verschillende ondernemers veel taken uit handen genomen.

Als ondernemende chaoot die graag iedereen wil helpen was ik genoodzaakt om gestructureerd te gaan werken. Ik moest het overzichtelijk houden voor mezelf en mijn klanten. Ik heb verschillende methodes uitgeprobeerd en ervaren wat voor mij de beste oplossing is.

Structureren kun je leren

Ik merkte dat veel ondernemers worstelen om overzicht te houden in alle taken en verantwoordelijkheden. Hoe breng je structuur aan in alle leuke en minder leuke dingen van het ondernemen. Hoe kan je tijd maken voor jezelf en bij je gevoel blijven terwijl er zoveel praktische dingen gedaan moeten worden.

De keuze om anderen te helpen structuur aan te brengen in plaats van de taken uit handen te nemen voelde heel logisch voor mij. Na het behalen van mijn diploma Professional Organizer heb ik me aangesloten bij de beroepsvereniging NBPO. Met behulp van een business coach heb ik mijn werkzaamheden omgezet naar coaching en adviseren.


Het is mijn missie om enthousiaste ondernemers te helpen een workflow op te zetten die bij hen past.

In mijn begeleiding sta jij als ondernemer centraal. Ik geef je geen kant en klare tips en adviezen, maar samen gaan we op zoek naar een methode die bij jou past. Het is mijn overtuiging dat je zo een manier van werken ontwikkeld die je ook vol kan houden waardoor je rust en overzicht krijgt in al je taken en verantwoordelijkheden.

Er zijn zoveel methodes, hoe weet je nu wat bij jou past? Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Samen gaan we opzoek naar jouw nieuwe manier van werken. Ben jij toe aan meer structuur, overzicht en rust in je hoofd? Laten we kennis maken.