Meer doen in minder tijd

Jouw weg naar een stressvrije werkdag

Je hebt een drukke kantoorbaan, je staat graag klaar voor anderen, je houdt van afwisseling en reuring, maar soms wordt het je even te veel…..

Structuurtraject | Angelique Vijge Professional Organizer-structuurcoach

Structuurtraject naar een stressvrije werkdag

Je hebt een drukke administratieve of ondersteunende functie, misschien in loondienst of als zelfstandige. Je bent iemand die altijd voor anderen klaar staat, daar wordt je blij van. Je bent een harde werker, maar heel eerlijk? Soms wordt het je even te veel, maar je vindt dat je niet mag klagen, dit hoort nu eenmaal bij je werk.

Je collega’s of opdrachtgevers waarderen je inzet en dus vind je dat je snel moet leveren. Je wil graag georganiseerd zijn, maar het lukt je niet om overzicht te houden.

Thuis heb je een gezin en huishouden te onderhouden, Je bent een rots in de branding voor iedereen om je heen, maar hierdoor is het lastig om je grens aan te geven. Je vindt het lastig om hulp te vragen, je vindt dat je het allemaal zelf moet kunnen, maar soms lukt het even niet. Dat gevoel knaagt aan je, je krijgt er stress van. Hoe geef je jouw grens aan zonder dat je de ander afwijst? Hoe geef je jouw grens aan zonder dat de ander jouw afwijst?

Je bent echt niet de enige, veel mensen met administratieve en ondersteunende functies worstelen met deze uitdagingen.

Speciaal voor jou heb ik een programma ontwikkeld, geen langdurige trajecten, geen groepssessies, drie sessies van 1 op 1 gesprekken en een online programma zodat je zelf verder kan leren.

Ben jij de altijd bereikbare duizendpoot?

  • je staat altijd klaar voor anderen, ook buiten werktijd
  • je vindt het lastig om nee te zeggen, zelfs als je het eigenlijk al druk genoeg hebt
  • je voelt je overweldigd door alle taken en verantwoordelijkheden
  • je hebt moeite om je focus te houden en je taken af te ronden
  • je hebt het gevoel dat je niet aan jezelf toekomt
  • je weet niet waar je de energie vandaan moet halen

Wat als het ook anders kan?

Wat als je werkdag vol taken en verantwoordelijkheden, helder en overzichtelijk was? Wat als je thuis meer rust en ruimte kan ervaren, zonder schuldgevoel of angst om afgewezen te worden?

Dat is precies waar ik als structuurcoach jou bij kan helpen. Samen kijken we naar alles wat je op je bord hebt liggen. We brengen structuur aan in je werk, zodat je precies weet waar jou prioriteiten liggen. We maken ruimte voor wat echt belangrijk is, waardoor je rust krijgt in je hoofd en je agenda. Je leert op een gezonde manier ‘nee’ te zeggen, zonder het gevoel dat je iemand te kort doet.

Voor wie?

Het maakt niet uit of je in loondienst bent of als zelfstandige, een structuurtraject naar een stressvrije werkdag is geschikt voor;
 ✓ Administratief medewerkers
Secretaresses
Management assistenten
Virtueel assistenten
Office managers

Wat zeggen mijn klanten?

Mijn werk kan nogal chaotisch zijn. Ik had behoefte aan meer focus.

Het coachtraject was inspirerend en leerzaam. De samenwerking was erg prettig. Angelique heeft veel geduld en legt alles duidelijk uit.

Ik heb verschillende tools geleerd waardoor ik meer focus kan houden. Mijn mailbox is overzichtelijk en ik kan mijn projecten beter plannen.

Anne

Bosgoed Diervoeders – Wilp

Ik had ging met mijn werkzaamheden van de hak op de tak waardoor het een grote chaos werd. Ik was op zoek naar meer overzicht.

Tijdens het coachtraject heb ik leren plannen en dingen op te schrijven en prioriteiten te stellen.

Ik heb het traject positief ervaren en het gaf structuur in een hectische tijd.

Ruben

bosgoed diervoeders – wilp

Het structuurtraject bestaat uit:

✓ 3 Sessies – 1 op 1 gesprekken
✓ Online programma ( jaar lang toegang)
✓ 13 werkboeken en oefeningen
✓ Leer op je eigen tempo
✓ Leer in je eigen tijd
✓ Direct toegang

Structuurtraject Leiderschap over je tijd | Angelique Vijge Structuurcoach Twello - Apeldoorn - Deventer

Met dit structuurtraject help ik jou om:

Structuurcoaching helpt je om weer even op adem te komen, zonder dat je anderen tekort doet. We kunnen onderstaande punten oppakken.

  • Overzicht te creëren in je mailbox
  • Een effectieve takenlijst op te stellen
  • Een realistische planning te maken
  • Meer focus en productiviteit te ervaren
  • Grenzen stellen
  • Prioriteiten stellen
  • Nee zeggen zonder schuldgevoel
  • Zelfverzekerder in je beslissingen

A Goal without a plan is just a wish

Wat levert het jou op?

Je verdient het om je werk met plezier te doen, zonder dat het ten koste gaat van je welzijn.

  • Je hebt meer overzicht in je werk
  • Je krijg meer rust in je hoofd
  • Je hebt een duidelijke planning
  • Je kan je beter focussen
  • Meer voldoening

Even voorstellen

Mensenmens, familiemens, rustig, vrolijk en ondernemend. Brede interesse. Nieuwsgierig naar het verhaal van andere mensen. Behulpzaam. Betrouwbaar. Duizendpoot. Hou van afwisseling, hou van gezelligheid.

Geboren en getogen in een klein dorp in Gelderland, Wilp-achterhoek. Ik kom uit een gezellig ondernemersgezin. Ondertussen woon ik al jaren met mijn eigen gezin in Twello.

Duizendpoot
De afgelopen 10 jaar heb ik, als freelancer, ondernemers ondersteund met de financiële administratie, het maken en optimaliseren van websites en marketing werkzaamheden. Als echte duizendpoot heb ik een brede interesse.

Al deze kennis en ervaring zet ik vanaf 2022 in om andere mensen te helpen met overzicht vinden in alle taken en werkzaamheden.

De opleiding tot professional organizer en winstgevende plannen coach
De keuze om anderen te helpen structuur aan te brengen in plaats van de taken uit handen te nemen voelde heel logisch voor mij. Na het behalen van mijn diploma Professional Organizer heb ik me aangesloten bij de beroepsvereniging NBPO. Met behulp van een business coach en het 365 Coachprogramma, van 365 dagen succesvol academy heb ik mijn werkzaamheden omgezet naar coaching en adviseren. De certificering voor Winstgevende plannen coach maakt het rijtje compleet.

Angelique Vijge Boekhoud en Structuurcoach

Wat krijg je allemaal?

Het structuurtraject meer doen in minder tijd bestaat uit drie sessies en een online training, die ik hieronder verder voor je toelicht:

Stap 1: Kick-off sessie
We beginnen met een Kick-off sessie van 1 uur. Tijdens deze sessie bespreken we de pijnpunten en problemen waar je tegenaan loopt en maken we een plan van aanpak.

Stap 2: Twee structuursessies
Na de Kick-off hebben we twee sessies van 1 uur, dit zijn 1 op 1 gesprekken waarin we samen jouw plan gaan uitvoeren.

Stap 3: Online programma
Je krijgt een jaar lang toegang tot het online programma De route naar flow. Dit programma bestaat uit 13 lessen en werkboeken verdeeld over 3 modules. Je kan leren waar en wanneer jij wilt.

Bonus: De slim plannen planner

Investering

  • De investering van het structuurtraject is van € 995,- voor € 795,- inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven.
  • Overweeg om na te gaan of je werkgever bereid is het coachingsgesprek of -traject te vergoeden, aangezien veel bedrijven investeren in de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers.
  • Het is mogelijk aan het einde van het traject losse sessies bij te boeken

Hoe werkt het?

  • Na je aanmelding ontvang je een formulier met een paar vragen en we plannen een afspraak
  • We hebben een kennismakingsgesprek van 0,5 uur. Wel zo fijn om van beide kanten even te kijken of het klikt
  • Na het kennismakingsgesprek maken we een plan van aanpak, plannen we de drie gesprekken van 1 uur in en krijg je toegang tot de online omgeving.
  • Je hebt een jaar lang toegang tot de online omgeving. Je kan dus leren en oefenen waar en wanneer jij wilt.

Wat mijn klanten zeggen

Ik vond de begeleiding en de rust fijn die Angelique uitstraalde. Ook de doortastendheid. Ze ging niet mee in mijn angst voor verandering. Ik dacht dat verandering mij veel energie zou kosten terwijl het mij juist rust opgeleverd heeft.

Ik ben ook blij met het personeelslid, ik dacht eerst dat kunnen we allemaal zelf wel, maar ook daarin heeft Angelique laten zien dat je mag focussen op het aantrekken van personeel die dan omzet verhogend mag zijn.

Ik had meer ruimte waardoor er ook weer acquisitie kon zijn voor ons bedrijf.

Ingrid

kampeerhoeve bussloo

Ik ben heel blij met de begeleiding die ik heb gehad en heb zelf het gevoel dat ik enorme stappen heb gezet in het structureren van mijn werkzaamheden.

Ook de planner helpt daarbij heel goed om alles te kunnen noteren en in de gaten te houden. Vooral ook als voorbereiding op en gedurende de drukke
werkdagen. Dat gaf mij een gevoel van controle in plaats van paniek.

Ik raad haar begeleiding zeker aan aan anderen.

Ilse

Het is tijd om jezelf op de eerste plek te zetten. Dat verdien je!