Groeien met structuur

Ben jij een gedreven ondernemer die altijd op zoek is naar groei en succes? Maar merk je dat de constante drukte en overvloed aan taken je beginnen te overweldigen?

Krijg overzicht in je werk en rust in je hoofd

1 op 1 coaching

Overzicht in je werk

Nieuwe mindset

Heb jij behoefte aan rust en overzicht?

Je bent een enthousiaste ondernemer, er komen veel leuke dingen op je pad. Je bedrijf is gegroeid. Je focus ligt altijd op de uitvoerende werkzaamheden voor je klanten, daar ben je blij mee en daar ben je trots op.

Je bent goed in wat je doet, maar er is ook chaos

Het beantwoorden van je mail kost je te veel tijd. Bepaalde werkzaamheden komen herhaaldelijk terug. Je loopt achter met je administratie. Langzaam voel je de stress toenemen. Je hebt veel ballen hoog te houden, dus ga je nog harder werken.

Je wil echt doorgroeien met je bedrijf maar je weet niet hoe je het moet aanpakken.

Herken je dit?

  • je staat continu “aan”
  • het lukt je niet om een structuur aan te brengen in je bedrijf
  • veel werkzaamheden doe je nog handmatig
  • je bent totaal niet technisch, je hebt er geen gevoel bij
  • je gaat nog harder werken
  • de grens tussen werk en privé vervaagd

Het is tijd om een stap terug te nemen, adem te halen en te ontdekken hoe je jouw onderneming kunt laten floreren zonder jezelf te verliezen in de chaos.

Herstel de rust in je hoofd en krijg overzicht in je werk

Tijd voor verandering, tijd voor structuur

Ik help je om jouw bedrijf goed in te richten. Ik geeft je geen kant en klare methodes, maar samen gaan we opzoek naar en methode die past bij jou en jouw bedrijf.

Naast dat ik structuurcoach ben, ben ik ook technisch onderlegt en kan ik je helpen met het standaardiseren van jouw werkzaamheden, zoals een klant aanvraag die binnenkomt via je website.

Waar nu nog veel handmatig werk nodig is, gaan we dit automatiseren zodat jij daadwerkelijk meer tijd over houdt en professioneler aan het werk gaat.

Hey, ik ben Angelique

Geboren en getogen in een klein dorp in Gelderland, Wilp-achterhoek. Ik kom uit een gezellig ondernemersgezin. Ondertussen woon ik al jaren met mijn eigen gezin in Twello.

Nadat ik jaren als administratief medewerkster heb gewerkt ben ik als freelancer verder gegaan. Ik verzorgde voor meerder klanten de administratie en bouwde ik websites en verstuurde ik voor klanten de nieuwsbrieven. Kortom een digitale duizendpoot.

Ondernemende chaoot
Vroeger was het bij mij altijd chaos. Als ondernemende chaoot die graag iedereen wil helpen was ik genoodzaakt om gestructureerd te gaan werken. Ik moest het overzichtelijk houden voor mezelf en voor mijn klanten dus ben ik me daar in gaan verdiepen en heb ik trainingen en opleiding gevolgd.

Ik merkte dat veel ondernemers worstelen om overzicht te houden in alle taken en verantwoordelijkheden. Hoe breng je structuur aan in alle leuke en minder leuke dingen van het ondernemen. Hoe kan je tijd maken voor jezelf en bij je gevoel blijven terwijl er zoveel praktische dingen gedaan moeten worden.

De keuze om anderen te helpen structuur aan te brengen in plaats van de taken uit handen te nemen voelde heel logisch voor mij. Na het behalen van mijn diploma Professional Organizer heb ik me aangesloten bij de beroepsvereniging NBPO. Met behulp van een business coach heb ik mijn werkzaamheden omgezet naar coaching en adviseren.

Het is mijn missie om enthousiaste ondernemers te helpen een workflow op te zetten die bij hen past.

Angelique Vijge Boekhoud en Structuurcoach

De oplossing zit in een slimme workflow

Waarom kiezen voor Groeien met Structuur?

Individuele Begeleiding

Het traject Groeien met structuur is persoonlijke 1-op-1 coaching die volledig is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Samen zullen we werken aan het identificeren van jouw specifieke uitdagingen en het creëren van een op maat gemaakt plan voor succes.

Overzicht en Focus

Zeg vaarwel tegen de chaos. Ik leer je met praktische tools en effectieve strategieën werk grip te krijgen op je werk. Van mailbeheer, taakbeheer tot prioriteren. Hierdoor ontstaat er helderheid en focus, zodat je je kunt richten op wat écht belangrijk is.

Rust in je hoofd

Geen constante mallemolen van gedachten meer. Door te leren plannen krijg je rust in je hoofd. Daarnaast reik ik je technieken aan om je geest te kalmeren en stress te verminderen. Dit helpt je niet alleen professioneel, maar heeft ook een positieve invloed op je persoonlijke leven.

Tijd voor groei

Je bedrijf kan alleen groeien als jij dat ook doet. Waar sta je nu en waar wil je naar toe? Dit coachtraject geeft je de tijd en ruimte die je nodig hebt om strategieën te ontwikkelen, nieuwe kansen te verkennen en je onderneming te laten floreren.

Reserveer jouw plek nu

Klaar om de controle terug te nemen, je groei te ontgrendelen en een positieve verandering teweeg te brengen?
Klik dan hier om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te boeken, waarin we kunnen bespreken hoe dit coachtraject jouw leven en bedrijf kan transformeren.

Wat het je oplevert

We streven niet naar tijdelijke veranderingen.
Met Groeien met Structuur leer je vaardigheden die bij jouw manier van werken past zodat dit een blijvende impact heeft op je werk en leven. Je gaat veel professioneler aan het werk. Je hebt meer leiderschap en regie in je business.

Structuur in je bedrijf is tijdwinst, tijd die je kan besteden aan persoonlijke groei en de groei van je bedrijf.
Je zult zelfverzekerd en voorbereid blijven, zelfs nadat het traject is voltooid.

Groeien met structuur | Angelique Vijge

Overzicht en rust

Meer tijd | Angelique Vijge

Tijdwinst

Meer Balans | Angelique Vijge

Meer balans

Wat kan je verwachten?

Het is een maatwerktraject.

Kennismakingsgesprek
Het is wel zo fijn om eerst even kennis te maken en ontdekken of het klikt. Voor dit gesprek ontvang je van mij een formulier met vragen en deze bespreken wij tijdens het dit gesprek. Hierdoor kan ik jou en je bedrijf al wat beter te leren kennen. Daarnaast heb jij alle ruimte om je wensen te bespreken. Dit gesprek is vrijblijvend, je zit dus nog nergens aan vast.

Het traject
Tijdens het kennismakingsgesprek is helder geworden wat jouw worstelingen zijn maar vooral ook wat jouw verlangen is. Op basis hiervan en in combinatie met de basisonderdelen van het traject maak ik een plan van aanpak.

Het traject duurt 6 maanden. Twee keer per maand hebben wij een coach afspraak. Dit kan zijn bij jouw op het bedrijf, bij mij op kantoor of online.

Durf te groeien,
kies voor structuur en bereik succes.

Durf de stap te zetten. Investeer in jezelf, investeer in je bedrijf, en laat structuur je leiden naar ongekend succes.

Samen bouwen we aan een sterk fundament voor groei en welvaart.

Gratis kennismakingsgesprek | Angelique Vijge structuurcoach

Wat anderen zeggen

Mijn werk kan nogal chaotisch zijn. Ik had behoefte aan meer focus.

Het coachtraject was inspirerend en leerzaam. De samenwerking was erg prettig. Angelique heeft veel geduld en legt alles duidelijk uit.

Ik heb verschillende tools geleerd waardoor ik meer focus kan houden. Mijn mailbox is overzichtelijk en ik kan mijn projecten beter plannen.

Anne

Ik ben heel blij met de begeleiding die ik heb gehad en heb zelf het gevoel dat ik enorme stappen heb gezet in het structureren van mijn werkzaamheden.

Ook de planner helpt daarbij heel goed om alles te kunnen noteren en in de gaten te houden. Vooral ook als voorbereiding op en gedurende de drukke
werkdagen. Dat gaf mij een gevoel van controle in plaats van paniek.

Ik raad haar begeleiding zeker aan aan anderen.

Bianca

Veel gestelde vragen

Wat anderen zeggen

Ik had ging met mijn werkzaamheden van de hak op de tak waardoor het een grote chaos werd. Ik was op zoek naar meer overzicht.

Tijdens het coachtraject heb ik leren plannen en dingen op te schrijven en prioriteiten te stellen.

Ik heb het traject positief ervaren en het gaf structuur in een hectische tijd.

Ruben

Ik vond de begeleiding en de rust fijn die Angelique uitstraalde. Ook de doortastendheid. Ze ging niet mee in mijn angst voor verandering. Ik dacht dat verandering mij veel energie zou kosten terwijl het mij juist rust opgeleverd heeft.

Ik ben ook blij met het personeelslid, ik dacht eerst dat kunnen we allemaal zelf wel, maar ook daarin heeft Angelique laten zien dat je mag focussen op het aantrekken van personeel die dan omzet verhogend mag zijn.

Ik had meer ruimte waardoor er ook weer acquisitie kon zijn voor ons bedrijf.

Ingrid

Yes! ik wil weer regie op mijn bedrijf

Benieuwd naar hoe Groeien met Structuur jouw bedrijf kan transformeren?
Neem vandaag nog actie en reserveer je plek voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.