Download hier het e-book; Grip op je e-mail

E-book Grip op je e-mail | Angelique Vijge Structuurcoach

Grip op je e-mail: Verhoog je productiviteit met dit gratis e-book

In de moderne wereld, waar digitale afleidingen aan de orde van de dag zijn, is het vermogen om de controle te behouden over je inbox essentieel. In dit gratis e-book delen we waardevolle inzichten en praktische stappen om je te helpen grip te krijgen op je e-mail en je productiviteit aanzienlijk te vergroten.

In dit e-book leer ik je:

 • Hoe je ervoor zorgt dat je minder afgeleid bent
 • Mappenstructuur; wat werkt wel en wat niet
 • Hoe een e-mail workflow fantastisch voor je gaat werken; dit is een stappenplan hoe je de binnenkomende berichten verwerkt zodat je overzicht krijgt in je mailbox en weet wat je te doen staat.
 • Waar bewaar je belangrijke mailtjes, zodat je ze ook eenvoudig terug kan vinden op het moment dat je het nodig hebt.

Ja maar……….

 • Ik ben al zo gewend aan mijn manier van werken
 • Ik vind het lastig om veranderingen door te voeren
 • Ik ben helemaal niet handig met de computer en de mail
 • Ik heb helemaal geen tijd om me daarin te verdiepen
 • Mijn hoofd zit al zo vol

Ik begrijp heel goed dat wanneer je al druk bent, je jouw hoofd er niet naar hebt staan om veranderingen door te voeren. Toch is dit dan precies wat je nodig hebt. Het zijn kleine stappen die meteen veel rust geven en het levert je gegarandeerd tijdwinst op.

Geloof me, na het lezen en toepassen van de hele overzichtelijke stappen in dit e-book, verzucht je, had ik het maar eerder gedaan.

Je hebt er echt geen technische kennis voor nodig, ik neem je stap voor stap mee in het proces. Iedereen kan het.


E-book Grip op je e-mail | Angelique Vijge Structuurcoach

Waarom grip op je e-mail belangrijk is

Stel je voor: je begint vol goede moed aan je dag, boordevol plannen en enthousiasme. Maar al snel voel je je overweldigd door de stroom van werk die op je afkomt. Je installeert je achter je computer, opent je mailbox en daar zijn ze: talloze berichten die wachten op aandacht. Je wilt snel de belangrijkste eruit halen en aan de slag gaan, maar tussen al die berichten zit ook een hoop onbelangrijke rommel die je op een later moment moet aanpakken. Je scant de e-mails en probeert er een paar te behandelen, maar de stapel lijkt alleen maar groter te worden.

Had je net een mooie planning voor jezelf gemaakt, loopt die nu al weer in de soep. Bah je raakt nu al weer de controle over je dag kwijt. Je voelt de stress weer opkomen. Je wilt het graag anders maar je weet niet hoe.

Komt dit je bekend voor? Je bent niet alleen. Veel mensen kampen met een overvolle inbox, een toenemende lijst van ongelezen e-mails en het gevoel van verlies van controle over hun digitale communicatie. Maar we hebben goed nieuws: er is een oplossing binnen handbereik.

Dit e-book “Grip op je E-mail” biedt concrete stappen en bruikbare tips om deze situatie aan te pakken. We begrijpen dat verandering lastig kan zijn, vooral als je al gewend bent aan je huidige werkwijze. Maar geloof ons, de kleine stappen die we voorstellen, zullen direct meer rust brengen en aantoonbare tijdwinst opleveren.

We horen de bezwaren al: “Ik ben al gewend aan mijn manier van werken”, “Veranderingen doorvoeren is lastig voor mij”, “Ik ben niet technisch aangelegd”, “Ik heb geen tijd om me hierin te verdiepen”, “Mijn hoofd zit al vol.” Juist wanneer je het druk hebt, is grip op je e-mail essentieel. Deze methode is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je technische vaardigheden. We begeleiden je stap voor stap door het proces.

Herken je dit?

 • Je inbox staat bom vol met berichten
 • De lijst met ongelezen berichten wordt alleen maar groter
 • Je vergeet e-mails te beantwoorden omdat je ze uit het oog verliest
 • Je inbox is gelijk je to-do lijst
 • Je probeert wel met mappen te werken maar je hebt alsnog geen overzicht

Je hebt al zoveel tips en trucs gelezen hoe het anders kan, maar het komt er gewoon niet van.
Je bent gewoon toe aan rust. Je wil meer tijd voor jezelf.

Juist dan heb je structuur nodig. Een duidelijke routine waar je dagelijks op terug kan vallen. zodat je weet wat je te doen staat.

Meer structuur meer rust

Dit e-book is de eerste stap naar meer structuur, overzicht en rust. In dit e-book lees je niet alleen waardevolle tips en trucs. Het is meer een handboek om overzicht in je inbox te krijgen. Ik neem je stap voor stap mee hoe je dit kan toepassen.

Met deze workflow houd je tijd over. Tijd die je kan besteden aan de groei van jouw bedrijf.
Rust en overzicht geeft ruimte in je hoofd, zodat je weer blij bent met jezelf en happy in je bedrijf. Je hebt weer regie over je tijd en je dag.

Download hier het e-book

E-book Grip op je e-mail | Angelique Vijge Structuurcoach