Hey, ik ben Angelique

Mensenmens, familiemens, rustig, vrolijk en ondernemend. Brede interesse. Nieuwsgierig naar het verhaal van andere mensen. Behulpzaam. Betrouwbaar. Duizendpoot. Hou van afwisseling, hou van gezelligheid. 

Opgegroeid tussen de bloemen
Mijn verhaal begint tussen de bloemen. Geboren en getogen in een klein dorp in Gelderland, Wilp-achterhoek. Mijn ouders hadden altijd een bloemenkwekerij, ik ben opgegroeid in een warm en gezellig ondernemersgezin. Ondertussen woon ik al jaren met mijn eigen gezin in Twello.

Duizendpoot
De afgelopen 10 jaar heb ik, als freelancer, ondernemers ondersteund met de financiële administratie, het maken en optimaliseren van websites en marketing werkzaamheden. Als echte duizendpoot heb ik een brede interesse. Zodra ik ergens voor ga dan bijt ik me daarin vast totdat ik het onder de knie heb. Dat is zowel mijn kracht als mijn valkuil, ik kan mijn tijd volledig uit het oog verliezen als ik ergens voor ga. Daardoor werd planning en structuur enorm belangrijk voor mij. Ik heb ervaren hoeveel mij dat gebracht heeft. Maar ik begrijp dus ook dat het heel lastig kan zijn als je van nature een chaoot bent. 

Al deze kennis en ervaring zet ik nu in om andere ondernemers te helpen met overzicht vinden in alle taken en werkzaamheden.

Angelique Vijge | Professional Organizer - Structuurcoach - Twello - Apeldoorn - Deventer - Zutphen

Structureren kun je leren

De opleiding tot professional organizer en winstgevende plannen coach
De keuze om anderen te helpen structuur aan te brengen in plaats van de taken uit handen te nemen voelde heel logisch voor mij. Na het behalen van mijn diploma Professional Organizer heb ik me aangesloten bij de beroepsvereniging NBPO. Met behulp van een business coach en het 365 Coachprogramma, van 365 dagen succesvol academy heb ik mijn werkzaamheden omgezet naar coaching en adviseren. De certificering voor Winstgevende plannen coach maakt het rijtje compleet.

Eigen planner en planners profielen ontwikkeld
Als ondernemer ben je vaak ook een beetje eigenwijs, en wil je graag werken op je eigen manier. Ik kon niet de juiste planner vinden die bij mij paste dus heb ik mijn eigen planner ontwikkeld waar ik natuurlijk super trots op ben. Mijn manier van werken hoeft niet perse jouw manier van werken te zijn. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren. Daarom heb ik de 6 plannersprofielen ontwikkeld. Welk profiel past het beste bij jou en welke methodes en apps horen daarbij. Zo ontwikkel jij jouw manier van werken.

Persoonlijke ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling en blijven leren zijn voor mij altijd belangrijk geweest. Ik geloof dat je nooit uitgeleerd bent en dat er altijd ruimte is voor verbetering en groei. Deze instelling heeft me geholpen om steeds nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en mijn diensten continu te verbeteren. Naast leren hoort natuurlijk ook uitproberen, soms lukt het wel en soms lukt het niet vallen en opstaan. Blijkbaar is dit ook precies mijn Human Design profiel 3/6. Bij uitproberen hoort ook dingen zelf ontwikkelen.

Cijfers en Structuur: De ideale combinatie
Plannen en organiseren geeft overzicht in je werk, en rust in je hoofd. Overzicht in je cijfers maakt dat je gericht plannen kan maken voor financiële groei. Op mijn website Cijfer & Structuur kan je daar ook meer over lezen.

Wat is jouw verhaal?
Hierboven heb je mijn verhaal kunnen lezen, ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Kunnen wij iets van elkaar leren? Laten we kennis maken en een keer samen sparren. Neem gerust contact met mij op. Laten we kennis maken.