Rust in je hoofd | Angelique Vijge structuurcoach

Je bedrijf gaat goed, en toch ben je niet blij

Je bent vol enthousiasme aan je bedrijf begonnen, je doet het echt vanuit je passie. Het gaat ook heel goed, je ‘mag’ dus ook niet klagen. Letterlijk en figuurlijk.

Het gaat zo goed met je bedrijf dat je iedere dag weer een race tegen de klok hebt. Het gaat zo goed dat je mailtjes en de opdrachten binnen stromen. Maar in plaats van dat je je blij voelt, voel je je ongelukkig. Je weet niet waar je moet beginnen, je wil wel hulp vragen maar iemand inwerken kost ook tijd. Je rent als een kip zonder kop rond en de vrije avonden schieten er bij in. Je bent moe, je bent vooral heel moe.

Maar iedereen zegt, wat fijn dat het goed gaat.

Van huis uit is je altijd geleerd dat je niet mag klagen, en zeker niet als het goed gaat. Dat geeft zo’n dubbel gevoel. Je weet zelf niet wat je moet voelen. Je voelt je zelfs schuldig dat je niet blij bent.

En nu dan? Hoe ga je verder? Er komt geen einde aan de stroom maar je zit wel aan het eind van je latijn. Stoppen? Verkopen? Dat kan je toch niet maken? Je hebt hier zo hard voor gewerkt.

En dus ga je maar weer door.

Wat wil je dan wel? Waar wordt je wel blij van? Gewoon een vrije dag? Even alles los kunnen laten? Even genieten van een afgeronde opdracht die goed verliep zonder dat je je al weer op de volgende moet storten?

Rust in je hoofd

Rust in je hoofd, overzicht in je werk. Het gevoel hebben dat je grip hebt op de dingen die je doet. Af en toe even stil staan.

Als je daar behoefte aan hebt dan heb je structuur nodig. Ja, dat klinkt makkelijk, maar structuur is een nieuwe routine aanleren. Een nieuwe routine is een hele verandering. Maar deze verandering levert je wel veel op. Het geeft je overzicht in je werk, overzicht geeft je rust in je hoofd. Je hele lichaam komt tot rust waardoor je beter slaapt.

Rust in je hoofd zorgt ervoor dat je beter gefocust en geconcentreerd kan werken en dat levert je weer enorm veel tijd op. Tijd voor jezelf, tijd voor persoonlijke ontwikkeling, tijd voor ontspanning.

Heb jij behoefte aan rust in je hoofd? Kan jij wel wat structuur gebruiken? Laten we dan kennismaken. Boek een gratis kennismakingsgesprek om samen te sparren en te kijken wat structuur voor jou kan betekenen.