Workshop “Structuur in je dag”

Pak de regie terug op jouw dag

In deze workshop leer je hoe je beter om kan gaan met je tijd.

Workshop structuur in je dag

Heb jij behoefte aan structuur?

Je bent een enthousiaste ondernemer, er komen veel leuke dingen op je pad. Het nadeel, je hebt veel ballen hoog te houden. Waar haal je de tijd vandaan? Vol goede moed maak je een planning. Het lukt je alleen niet om je ook aan deze planning te houden.

Herken je dit?

 • Je komt standaard tijd te kort
 • Je gaat nog harder werken
 • Je bent snel afgeleid
 • Je e-mail inbox ontploft bijna
 • Je raakt overspoeld

Workshop structuur in je dag

De workshop structuur in je dag laat je zien hoe je praktisch gezien je tijd anders kan indelen. Een handige workflow levert je veel tijdwinst op.

Hoe houd je overzicht aan de stroom van inkomende berichten. Hoe maak je goede keuzes, wat pak je wel meteen op en wat kan je even uitstellen.

In deze workshop bespreken we

 • Hoe ziet jouw dag eruit
 • Hoe maak je een handige workflow
 • Grip op je e-mail in de praktijk
 • Tips om afleiding te weerstaan
 • Ben jij klant gericht of klant gezwicht?

Hey, ik ben Angelique

Geboren en getogen in een klein dorp in Gelderland, Wilp-achterhoek. Ik kom uit een gezellig ondernemersgezin. Ondertussen woon ik al jaren met mijn eigen gezin in Twello.

Structuur? Wat is dat?
Als kind was ik helemaal niet gestructureerd. Ik was eigenlijk zelfs een sloddervos. Na mijn middelbare school heb ik verschillende kantoorbanen gehad. Ik merkte al snel dat ik blij word van afwisseling en veel verschillende taken. Zo heb ik de stap gezet om als zelfstandige andere ondernemers te gaan ondersteunen. Op een gegeven moment had ik 7 verschillende e-mailboxen. Eén ding was wel noodzakelijk, ik moest het overzichtelijk houden voor mezelf en mijn klanten.

Na veel trainingen volgen, boeken lezen verschillende experimenten heb ik mijn eigen methode ontwikkeld. Een slimme workflow zorgde voor rust en overzicht. Een workflow die makkelijk vol te houden is.

Mijn missie
Zoveel mogelijk drukke zelfstandig ondernemers te leren hoe zij met deze slimme workflow ook rust en overzicht kunnen ervaren.

Je gaat naar huis met

een praktische workflow. Je hebt geleerd hoe je een planning kan volhouden. Je weet hoe jij jouw inbox schoon kan maken en houden. Hierdoor krijg je weer vertrouwen in jouw werkprocessen. En… je hebt meer tijd voor jezelf.

Praktische workfow

Slimme werkprocessen zorgen dat je je aan de planning kan houden.

Meer vertrouwen

Meer overzicht in je dagelijkse werkzaamheden geeft ook meer vertrouwen.

Handig naslagwerk

Je bent ook maar een mens. Als je het even kwijt bent kan je het altijd weer even terug zoeken.

Hoe, wat, waar en wanneer

 • Vrijdag 26 november 2021
 • Van 14:00 uur tot 16: 30 uur
 • Investering: € 37,50 excl. BTW
 • Inclusief handig naslagwerk
 • Maximaal 10 deelnemers
 • In een rustige en landelijke omgeving
 • Locatie: Kampeerhoeve Bussloo
 • Het exacte adres ontvang je in de bevestiging van je aanmelding

Yes! ik doe mee

Meld je hier aan voor de workshop "structuur in je dag".
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.