Webinar Leiderschap over je tijd


Over doelen stellen
Over planning maken
Over prioriteiten stellen

Gratis live webinar: Maandag 17 april 2023 19:30 uur

Tijd is kostbaar, je leeft maar 1 keer. De tijd vliegt voorbij en we kunnen de klok niet meer terug draaien. Dus waar wil jij jouw kostbare tijd aan besteden? Waar wil jij jouw aandacht en focus opleggen? En als je dan terug kijkt naar afgelopen week, waar is in de praktijk jouw aandacht en tijd naar toe gegaan? Heb je gedaan wat je belangrijk vindt? Heb je gedaan waar je blij van wordt?

Of moet je eerlijk bekennen dat er toch wel veel tijd is opgegaan aan de waan van de dag. Heb je jouw mailbox geopend en voordat je er erg in had was er weer een halve dag voorbij.

.

Hoe dan?

Je kan nog zoveel boeken lezen en trainingen volgen, maar hoe ga je het toepassen. Je gaat om het “doen”, je mag ervaren wat je jou oplevert.

Er zijn een aantal manieren om te ontdekken hoe het voor jou gaat werken. Door op de eerste plaats even op jezelf af te stemmen en te voelen wat voor jou belangrijks is. De balans werk en privé, tijd voor jezelf, tijd voor dierbare mensen om je heen. Wat vind jij belangrijk, wat doe je nu en wat waar wil je naar toe.

Verder is het goed om je werkzaamheden nog even goed onder de loep te nemen. Waar krijg je energie van en wat kost je energie? Hoe is de verhouding tussen deze twee? Waarom doe je de dingen die je energie kosten?

In mijn gratis webinar “Leiderschap over je tijd” vertel ik hier nog meer over. Ik vertel hoe het voor mij werkt, ik geef je tips die je gelijk kan toepassen.

Vind jij het belangrijk om jouw tijd goed te besteden? Meld je dan nu aan voor het gratis webinar.

.