Boekrecensie: Think & Grow Rich

Boekrecensie: Think & Grow Rich

In februari 2016 kocht ik het boek Think & Grow Rich. Na het lezen van Het miljonairsbrein ontrafeld raakte ik verder geïnteresseerd in de mindset over geld. Daarnaast volgde ik al een tijdje Micheal Pilarzick op via Social media en hij adviseerde het boek Think & Grow Rich te lezen en dus was mijn nieuwsgierigheid gewekt en kocht ik het boek.

Think & Grow Rich | Angelique Vijge

Bekijk hier het boek

Think & Grow Richt samenvatting

Think and Grow Rich is de klassieker der klassiekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en succes. De waarheden en wijsheden die Napoleon Hill beschrijft zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel.

Napoleon Hill’s ‘Think & Grow Rich’ is wereldwijd meer dan 100 miljoen keer verkocht. Naar verluidt heeft dit boek meer miljonairs gecreëerd en is het een grotere bron van inspiratie dan elk ander boek uit de geschiedenis. Napoleon Hill heeft dertig jaar lang samengewerkt met de meest creatieve en succesvolle ondernemers, uitvinders, zakenmannen, industriëlen en politiek leiders van Amerika. Hij heeft uit de eerste hand vernomen waarom zij slaagden, terwijl anderen mislukten.

Meer dan vijfhonderd van de beroemdste selfmade multimiljonairs onthulden persoonlijk aan Hill welke geheimen zij hebben gebruikt om zich aan de armoede te ontworstelen en hun eigen succes te bewerkstelligen.

Napoleon Hill

In 1937 werd het boek “Think & Grow Rich” van Napoleon Hill voor het eerst gepubliceerd. De auteur heeft meer dan 20 jaar onderzoek gedaan naar succesvolle mensen en getracht de geheimen achter het succes van deze mensen te achterhalen.

Na vele studies, interviews en andere onderzoeken heeft Napoleon Hill in dit alles samengevat in 13 principes. Deze principes zijn de sleutel tot succes. Hoewel dit boek al meer dan 80 jaar geleden gepubliceerd is, zijn de beschreven waarheden en wijsheden nog altijd van kracht.