Master Your Mindset | Angelique Vijge

Boekrecensie: Master your mindset

Het boek Master your mindset is een inspirerend boek wat makkelijk weg leest en je na laat denken over je eigen leven.

Micheal Pilarczyk neemt je mee in zijn eigen verhaal. Hij vertelt over zijn ups en downs en de lessen die hij heeft geleerd. In dit boek vertelt hij over zijn inspiratiebronnen, de mensen die hij heeft ontmoet, de boeken die hij heeft gelezen. Pilarczyk wil de lezer niet alleen meenemen in zijn verhaal maar vooral laten zien hoe je dit zelf kan bereiken.

Master Your Mindset

Klik op de afbeelding

Master Your Mindset samenvatting

Master Your Mindset (herziene uitgave november 2020) gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Het boek gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze (mindset) en hoe je die effectief kunt veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Hoe ziet jouw mooiste leven eruit. Heb je daar wel eens over nagedacht? Wat wil je écht? Ontdek je mogelijkheden, haal het beste uit jezelf en maak je dromen waar. Waarom doe je soms niet wat je wél zou willen doen? Het zijn belemmerende gedachten die je tegenhouden te doen wat je werkelijk wilt. Michael legt uit hoe je die gedachtepatronen kunt doorbreken door je mindset opnieuw te programmeren. Dit boek gaat over levensvragen.

Master Your Mindset bevat een vragenlijst over zelfinzicht en een beschrijving van Michaels twaalfstappenstrategie.

Leef je mooiste leven in 12 stappen

Het boek is verdeeld in 4 delen.

  • Deel 1: Mijn verhaal

‘Van Business tot Boeddha’. In dit deel verteld Michael over zijn eigen leven, de mensen die hij heeft ontmoet en de lessen die hij geleerd. Hij verteld over zijn carrière als radio DJ en hoe hij zich heeft ontwikkeld tot leraar van de levenskunst.

  • Deel 2: De filosofie voor succes en geluk

Leef je mooiste leven, dat is zijn nieuwe motto. Om jouw mooiste leven te leven, komt Pilarczyk met vragen als; “wat zijn jouw definities van succes en geluk?”. Wat zou jij doen als tijd en geld geen enkele rol zou spelen? Wat zou je willen veranderen? Verder verteld hij over de kracht van je gedachten.

  • Deel 3: Master Your Mindset

Jouw persoonlijke besturingssysteem. Jouw besturingssysteem kun je zien als een softwareprogramma van jouw computer. Deze bestaat uit talloze gedachten en gewoonten. Het systeem laat je niet toe om af te wijken van het geprogrammeerde software. Michael Pilarczyk geeft ons tools om onze denkpatronen en persoonlijke besturingssysteem blijvend te veranderen. In zes stappen naar blijvende verandering.

  • Deel 4: De strategie

De route kaart naar succes en geluk. In dit deel gaan we echt aan de slag. We starten met een zelfanalyse, daarna krijgen we uitleg over de oorzaken van mislukking. Als we dit begrijpen gaan we de stap maken van zijn succesformule, “de twaalfstappenstrategie”. De twaalfstappen om dromen en verlangens op te zetten in werkelijkheid.

Leef in het licht van je eigen leven. Leef vanuit liefde.

Leef je mooiste leven

~Michael Pilarczyk~