Kleine stapjes - Groot resultaat | Angelique Vijge

Kleine stapjes, groot resultaat

Maandag!! Een frisse start van de week. Je hebt genoten van je weekend.

Maar je komt op je kantoor en je wordt gelijk al overspoeld met alles wat je nog moet doen. Er ligt nog werk van vorige week waar je niet meer aan toe gekomen bent en je mailbox is al weer vol gelopen met nieuwe vragen en acties.

Je voelt de chaos en onrust al weer toenemen. Je wil het zo graag anders maar je weet niet waar je moet beginnen. En eerlijk, je ziet eigenlijk ook enorm op tegen de verandering.

Je zit nu al vol met je werk. Je hebt nu al geen energie meer om je werk af te krijgen. Laat staan dat je ook nog een nieuwe manier van werken moet aanleren.

Waar haal je de tijd en energie vandaan?

Ik begrijp dat een andere manier van werken een hele grote stap is. De angst voor de verandering speelt mee maakt dat je op je eigen manier van werken blijft hangen.

En toch… kleine stapjes geven groot resultaat.

Ken je de 80/20 principe? 80% van je resultaat wordt behaald met 20% van je werk.

Met kleine stapjes kan je grote verandering bereiken. Door 20% van je tijd op de nieuwe manier te gaan werken krijg je al voor 80% meer rust in je hoofd.

Juist daar ga ik je mee helpen. Die kleine stapjes gaan we samen zetten. We kijken naar jouw manier van werken en bepalen waar we het meeste effect kunnen bereiken met de minste verandering.

Zie jij op tegen grote veranderingen? Hak ze in kleine stapjes. Durf jij samen met mij kleine stapjes te zetten? Zet dan nu de 1e stap en boek een gratis kennismakingsgesprek.