Gefrustreerd gooi je die laptop dicht

Gefrustreerd gooi je je laptop dicht…..

Het is 17.00 uur, gefrustreerd gooi je je laptop dicht. Weer een dag dat je je werk niet af hebt gekregen. Pfff gek wordt je ervan, je voelt je boos, het liefst gooi je die laptop uit het raam. Je begon de dag vol goede moed, je had van alles in je hoofd wat je wilde doen maar die telefoon bleef maar gaan, je werd continu van je werk afgehaald en nu is de dag al weer voorbij.

Je voelt je bijna schuldig dat je er zo’n rot gevoel bij hebt. Je hebt geleerd dat je niet mag klagen, even doorzetten en dan is het klaar. Het is toch fijn dat er veel belangstelling is? Waarom voelt dat dan niet zo?

Waarom lukt het je dan niet? Normaal gesproken ben jij degene die alles onder controle heeft. Je weet precies, wie, wat en wanneer alles gedaan moet worden. Je wilt er niet aan toegeven maar eigenlijk moet je wel concluderen dat het je allemaal te veel wordt, je kan het niet meer overzien. Het levert je stress op.

Vanavond vroeg naar bed, morgen gaat het vast beter. We geven niet zomaar op. De volgende dag heb je netjes alles op je to-do lijst gezet, je hebt een papieren agenda waar je alles inzet en je hebt een digitale agenda. Je probeert het wel om met een planning te gaan werken maar je kan het nog niet loslaten. Bang dat je afspraken gaat vergeten, mailtjes moet je nog beantwoorden en je moet nog mensen terug bellen. Werk en privé, alles loopt door elkaar, je blijft steeds maar weer herhalen in je hoofd wat je allemaal nog moet doen. Langzaam voel je de energie weer weglopen.

Het liefst kap je er gewoon mee! Je bent er helemaal klaar mee, ze zoeken het allemaal maar uit.

Je hebt behoefte aan rust, aan niks doen, gewoon even niets. Dat er momenten zijn dat je alles even los kan laten.

Je wilt overzicht in je werk, in je taken, rust in je hoofd. Je wilt weer in contact staan met je gevoel, lekker vanuit de flow kunnen werken, meer tijd voor jezelf. Blij worden van leuke klanten. Een voldaan gevoel aan het einde van de dag. Lekker kunnen genieten in de weekenden zonder dat stemmetje in je achterhoofd dat je eigenlijk nog aan het werk moet.

Lief mens, je bent echt niet de enige ondernemer die hier tegenaan loopt. Ik spreek meerdere ondernemers die vanuit hun gevoel willen ondernemen en in de praktijk vast lopen met alles wat ze moeten doen. Je denkt misschien dat het niet past bij jouw onderneming, maar geloof me, iedereen kan werken met meer structuur en overzicht. Echt waar.

Wil jij ook weer terug naar je gevoel? Wil jij ook weer rust en overzicht in je werk en meer tijd voor jezelf? Kom dan naar mijn workshop Structuur in je dag. In deze workshop laat ik je zien hoe je grip krijgt op je tijd. Hoe je een systeem creëert, waarbij je echt dingen los kan laten omdat het een systeem is waar je op kan vertrouwen.

Wil jij weten of het ook iets voor jou is, of het ook past bij jouw bedrijf? Boek dan een gratis structuurgesprek.