Dromen waarmaken

Dromen waarmaken

Dromen waarmaken, klinkt leuk maar voor veel mensen blijft het een droom. Wat is precies je droom, en hoe maak je die dan waar? Je passie volgen zeggen ze dan, maar wat is je passie en hoe vind je die dan? Daar valt heel veel over te lezen en experimenteren.

Mijn mening is, dat je niet één droom of één passie hebt. Als ik voor mezelf spreek zijn er meerdere dingen in het leven waar je echt blij van wordt. Het kan ook wisselen van tijd tot tijd. Je wordt ouder, je doet ervaringen op en zo kan je ook nieuwe dingen leren die je dan opeens leuker vindt dan wat je daarvoor deed.

Dromen waarmaken | Angelique Vijge

Maak je droom klein

Vaak hoor je de uitdrukking “groot dromen”.  Natuurlijk is het goed om groot te dromen. Je einddoel moet groot zijn. Maar een grote droom lijkt ook heel ver weg met het risico dat je snel weer terug valt in de oude overtuiging dat het toch niet gaat lukken. Maak je droom klein, hak je droom in kleine stukjes zodat het overzichtelijk blijft. Een grote droom bereik met iedere keer kleine stapjes te zetten in de goede richting.

Mijn dromen waarmaken

Jarenlang heb ik er van gedroomd om als zelfstandige te werken. Werken vanuit huis zodat ik werk en gezin makkelijk kon combineren. Die droom heb ik gecombineerd met de dingen die mij bezig hielden in het leven. Ik heb een brede interesse en zo heb ik verschillende dingen uit geprobeerd om mijn droom waar te maken. Van voedingsdeskundige tot web assistent.  Van iedere ervaring heb ik enorm veel geleerd en dat neem ik nog dagelijks mee in mijn huidige werk.

Een ding staat bij mij steeds centraal “de mens”, ik wil graag met en voor mensen werken. Ze ondersteunen en ontzorgen maar ook de ontwikkelingen van de mens. Hoe kan je, je steeds verder ontwikkelen en groeien zowel zakelijk als privé.

Als web assistent kan ik voornamelijk op zakelijk gebied ondernemers ondersteunen, sparren en meedenken hoe ze als ondernemer steeds verder kunnen groeien en ontwikkelen.

Waar droom jij van?

Heb jij jouw droom al waar gemaakt? Zo niet, probeer het in kleine dromen te hakken om zo stap voor stap dichter bij die grote droom te komen.

E-book: Grip op je e-mail | Angelique Vijge